De Polycom RealPresence Trio is een innovatieve, eenvoudig te gebruiken vergadertelefoon die niet alleen HD-audio, maar ook video en content in uw vergaderzaal brengt.

Polycom RealPresence Trio 8800 transformeert de conferentie telefoon in een schaalbare samenwerking oplossing met een strak Polycom design. De Trio is uit te breiden met  Visual + waardoor u ook gebruik kunt maken van video via uw grote beeldscherm en kunt u zelfs content delen.

Polycom heeft met de RealPresence Trio alle audio technologieën uit de kast gehaald. Zo zorgen 3 cardioid microfoons voor een dekking van 360 graden zodat iedereen in een straal van zeven meter goed verstaanbaar is. HD Voice levert de hoogste kwaliteit audio-ervaring voor zakelijke conferenties die vandaag beschikbaar zijn. Acoustic Clarity combineert echo cancelling en noise reducing met geavanceerde voice processing om vervelende achtergrondgeluiden voor verstoringen te verwijderen. NoiseBlock elimineert storende geluiden op de achtergrond tijdens conferenties.

Een volledige integratie met Skype for Business en het Polycom RealPresence Platform maakt de Trio een unieke oplossing tegen een hele aantrekkelijke prijs. Neem contact met ons voor meer informatie of een demo. De Polycom Trio kan ook direct online besteld worden via onze webshop www.vergadertelefoons.com