Blue Jeans VideoConferencing

Blue Jeans is één van de snelst groeiende cloudoplossingen een biedt videocommunicatie met onbegrensde mogelijkheden. Het unieke van Blue Jeans is dat u verschillende videoconferencing oplossingen met elkaar kunt verbinden. Of u nu gebruik maakt van Polycom, LifeSize of Cisco of software oplossingen als Microsoft Lync en Google hangouts, Blue Jeans brengt ze allemaal samen en is ook mogelijk via een laptop, tablet of smartphone. Wanneer u niet kunt deelnemen via video deelnemen, dan kan ingebeld worden met een mobiele of vaste telefoonverbinding.

Multipoint

Standaard kunt u in een Blue Jeans sessie 25 deelnemers bij elkaar brengen en kan uitgebreid worden tot maximaal 100 deelnemers. Heeft u binnen uw bedrijf meerdere videosystemen staan die alleen naar elkaar kunnen bellen (point-2-point) dan is BlueJeans de spin in het web. BlueJeans biedt een platform, zodat  u meerdere verbindingen (multipoint) tegelijkertijd kunt opzetten. Met BlueJeans zet u dus eenvoudig een multipoint videoconference op, waarbij u geen additionele infrastructuur hoeft aan te schaffen.

Schaalbaarheid

Blue Jeans draait volledig in de Cloud. U start met een licentie en heeft geen investering op het gebied van (dure) hardware en software. U heeft geen kosten voor beheer en installatie. Wanneer nodig kunt u eenvoudig extra licenties of poorten aanschaffen. De kosten zijn transparant: u weet precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor hoge investeringen te staan.

Content delen

Met BlueJeans kunt u eenvoudig in HD kwaliteit diverse content delen. Of u nu een PowerPoint wilt laten zien, een product line-up wilt tonen, of zelfs een introductie video van uw organisatie, het is allemaal mogelijk binnen BlueJeans. Het is perfect gesynchroniseerd zodat iedereen op hetzelfde moment de video ziet, ongeacht het platform men gebruikt.

Opnemen van uw vergadering

Het is mogelijkheid om uw vergadering op te nemen, te bekijken en te delen. Blue Jeans neemt niet alleen de video op maar ook alle content die u heeft gebruikt. Kan iemand niet bij uw videoconference aanwezig kan zijn, dan is de sessie achteraf altijd beschikbaar en kan deze gedeeld en bekeken worden.

Eenvoudig in gebruik

BlueJeans is zeer gebruiksvriendelijk. In de online portal kunt u eenvoudig een videoconference opzetten. U nodigt uw deelnemers uit, waarbij ze zelf kunnen kiezen hoe ze deel willen nemen: via een vergadersysteem, laptop, mobiel of app. De Outlook integratie zorgt ervoor dat de vergaderingen in agenda komen.

Voor Wie

Blue Jeans is voor iedereen die op een eenvoudige wijze gebruik wil maken van videoconferencing en voor iedereen die plaats en tijd onafhankelijk wil werken. Het gebruik van BlueJeans is  niet afhankelijk van het hardware- of software merk. BlueJeans wordt gebruikt door multinationals, maar wordt ook in het MKB toegepast, zowel door profit als non-profit organisaties.

BlueJeans in 90 seconden