Lifesize

Sommige bedrijven noemen zichzelf pioniers; bij Lifesize, zijn ze het gewoon. Lifesize heeft de  ambitie om videoconferencing echt universeel te maken en iedere dag werken ze hard om die belofte waar te maken. Bij Lifesize vindt men dat de apparatuur eenvoudig te bedienen moet zijn,   betaalbaar en sublieme kwaliteit moet leveren, zelfs bij een lagere bandbreedte.

Opgericht in 2003 en een van de eerste pioniers op het gebied van HD videoconferencing  loopt Lifesize altijd voor op het gebied van videocommunicatie. Een goed voorbeeld hiervan is Lifesize Cloud. Met Lifesize Cloud is het mogelijk om iedereen binnen uw organisatie samen te brengen via video, dit kan via een laptop, Tablet, mobiel of videosysteem.

Naast de Lifesize Cloud dienst heeft Lifesize hardware ontwikkeld die hoge kwaliteit videoconferencing mogelijk maakt. De Lifesize Icon is in verschillende variaties verkrijgbaar en heeft een volledige integratie met Lifesize Cloud. De Icon serie is geschikt voor de kleinere vergaderkamer tot de grote boardroom.

Lifesize Cloud

Met Lifesize Cloud heeft u een videoconference oplossing beschikbaar voor iedereen met een smartphone, laptop, tablet, of de beschikking heeft over een conferentieruimte met professionele videoconferencing apparatuur.

Lifesize Icon Series

Met de Lifesize Icon Series zet u een professionele video conferentie op in hoge kwaliteit. De Lifesize Icon is ontworpen met eenvoud en kwaliteit als speerpunten. Zo heeft de afstandsbediening maar 1 knop en kunt u eenvoudig een HD videoconference opzetten.