Lifesize Cloud

Met Lifesize Cloud heeft u een videoconference oplossing beschikbaar voor iedereen met een smartphone, laptop, tablet, of de beschikking heeft over een conferentieruimte met professionele videoconferencing apparatuur. Natuurlijk kunt u Lifesize Cloud gebruiken in combinatie met de Lifesize apparatuur maar ook in combinatie met andere gangbare merken zoals bijvoorbeeld Polycom of Cisco.

Schaalbaar

Hoge investering in videoconferencing infrastructuur, onderhoud van deze apparatuur, updates het is niet meer nodig met Lifesize Cloud!

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor Cloud based oplossingen omdat ze er dan geen omkijken meer naar hebben. Ook videoconferencing is nu beschikbaar in de Cloud. Lifesize Cloud is schaalbaar en eenvoudig in het beheer. Gebruikers van Lifesize Cloud hebben altijd direct alle features tot hun beschikking, ook wanneer deze in een latere release worden toegevoegd.

Geschikt voor MKB tot multinational

Lifesize Cloud biedt een natuurlijke videoconferencing ervaring en is geschikt voor organisaties van iedere grootte. De Videoconference systemen uit de Lifesize Icon serie en de Express 220 serie zijn volledig compatible met Lifesize Cloud. Dankzij Lifesize Cloud kunt u een Videoconference systeem eenvoudig veranderen van een point-2-point systeem naar een Multipoint room systeem, waarmee tot wel 25 deelnemers eenvoudig kunnen deelnemen aan de videovergadering vanaf elk gewenst device.

Eenvoudig in gebruik

Met Lifesize Cloud kunt u zeer eenvoudig een meeting te plannen. Elke gebruiker met een eigen account kan zien of andere gebruikers online zijn en met deze personen rechtstreeks bellen of chatten. Ook is het mogelijk door middel van een agenda uitnodiging een meeting te plannen. Alle deelnemers ontvangen dan in hun mailbox een uitnodiging met daarin de details hoe ze aan de meeting kunnen deelnemen. Ook als deelnemers niet in staat zijn een plug-in of app te installeren kan worden deelgenomen direct vanuit de Google Chrome browser via WebRTC. Vrijwel elk apparaat met een camera kan deelnemen, ook als er geen internet voor handen is kan worden deelgenomen via de normale telefoon. Lifesize Cloud heeft lokale inbelnummers in meer dan 40 landen.

Verschillende Abonnementen

Met Lifesize Cloud kunt u al beginnen vanaf 5 gebruikers en met minimale instapkosten. Lifesize Cloud kent verschillende varianten zoals Lifesize Cloud Core, Premium of Enterprise. Neem contact op met Video For Conference voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.