Polycom

Polycom biedt de ultieme communicatie-ervaring. De op open standaarden gebaseerde kwaliteitsproducten van Polycom zijn eenvoudig in te zetten en te beheren, en intuïtief te gebruiken. Ze worden ondersteund door een open architectuur en integreren naadloos met de meeste telefonie- en presentatie gebaseerde netwerken.

Kenmerkend voor Polycom is innovatieve technologie, onderscheidende producten, samenwerkingsverbanden (Microsoft) en hoogwaardige (internationale) service. Om die reden is Polycom de beste keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar bewezen oplossingen en die concurrentievoordeel willen behalen op het gebied van real-time communicatie en samenwerking.

Al deze voordelen zorgen er voor dat deelnemers videoconferencing ervaren als een prettige tot zeer prettige ervaring om op afstand te communiceren. Positief gevolg hiervan is dat er minder wordt gereisd, er effectiever wordt overlegd en kosten worden bespaard.

Polycom levert oplossingen voor de kleine vergaderkamer tot grote boardroom en van kleinere webcam oplossingen tot Telepresence solutions waarbij volledige kamers identiek worden ingericht.

Polycom Room systemen

Polycom is al jaren lang koploper op het gebied van videoconferencing in de vergaderkamer. Of het nu gaat om de kleinere vergaderkamer (huddle room) of een oplossing voor hele grote boardrooms. Voor iedere ruimte heeft  Polycom een oplossing die geschikt is.

Polycom en Skype for Business

In Nederland alleen al maken meer dan twee miljoen mensen gebruik van Skype for Business of Microsoft Lync. Skype for business is ontwikkeld voor persoonlijk gebruik op je laptop of PC met goede videochat en mogelijkheden om op afstand samen te werken.