Polycom Room systemen

Polycom is al jaren lang koploper op het gebied van videoconferencing in de vergaderkamer. Of het nu gaat om de kleinere vergaderkamer (huddle room) of een oplossing voor hele grote boardrooms. Voor iedere ruimte heeft  Polycom een oplossing die geschikt is.

Polycom HDX Series

In de snel veranderende wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit dat organisaties zich snel aanpassen en zowel intern als extern moeiteloos kunnen communiceren. Of het nu gaat om onderhandelingen over complexe zakelijke overeenkomsten of het ondersteunen van een team specialisten bij het nemen van beslissingen, succesvolle organisaties onderscheiden zich door tools te bieden die productiviteit maximaliseren.

Met Polycom HDX-oplossingen wordt het communiceren en visueel samenwerken met iedereen in uw organisatie zo eenvoudig als bellen. De Polycom HDX-serie brengt uw mensen met elkaar in contact en verbetert hun samenwerking. Of u nu gaat om een sollicitatiegesprek via video of een grote projectteamvergadering met deelnemers over de hele wereld, voor elke uitdaging is een HDX-oplossing.

Vele duizenden organisaties maken al gebruik van de Polycom HDX series. Deze zijn leverbaar als HDX6000, HDX7000, HDX 8000 en HDX9000. De grote verschillen tussen de diverse types zit hem bijvoorbeeld in de mogelijkheid om een point-2-point of multipoint vergaderingen op te zetten. Ook het aansluiten van extra camera of scherm is mogelijk.

Polycom RealPresence Group Series

Effectief samenwerken als groep is belangrijker dan ooit tevoren in bedrijfscommunicatie. Geografisch verspreide teams moeten meer werk verzetten met minder resources. Videosamenwerking is daarbij een essentieel hulpmiddel om productiever te vergaderen en de door afstand opgelegde barrières te overwinnen.

De Polycom RealPresence Group-serie (310, 500 en 700) zet een nieuwe standaard op het gebied van efficiëntie en productiviteit. Door een uitstekende video-ervaring te combineren met een nieuwe, adembenemend eenvoudige interface die vanaf het allereerste moment gemakkelijk kan worden gebruikt. Polycom is toegewijd aan open standaarden, zodat uw systeem functioneert met miljoenen andere apparaten overal ter wereld zonder dat u daar extra voor hoeft te investeren.

De Polycom Group Series maakt gebruik van Polycom UX™. Maandenlang heeft Polycom testen gedaan met gebruikers om tot de beste gebruikerservaring te komen. dit maakt het zelfs voor gebruikers die nog nooit een videoconference hebben gehouden eenvoudig om deze op te zetten. De Group Series wordt geleverd met volledige high-definition video van 1080p60, met als resultaat de meest levensechte HD-beeldkwaliteit in de branche. Ook uw content delen tijdens de videomeeting kan in Full HD.