StarLeaf

Eenvoudig, direct en overal wereldwijd videovergaderen.

StarLeaf combineert videoconferencing hardware met de StarLeaf Cloudservice. Met StarLeaf kunt u eenvoudig een videoconference starten tussen een videoruimte en een desktop, laptop of een iPad. De StarLeaf Cloud Service is een betrouwbare en veilige oplossing voor videocommunicatie en geschikt voor kleinere bedrijven tot multinationals.

Het platform van StarLeaf maakt videoconferencing tussen verschillende merken hardware endpoints en de diverse video protocollen mogelijk: Point-2-Point of multipoint videoconferencing tussen bijvoorbeeld een Lifesize, Polycom en StarLeaf systeem is dus mogelijk.

Schaalbaar

Wanneer u kiest voor StarLeaf kiest u voor een betaalbare en schaalbare oplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoge investeringen en de noodzakelijke componenten voor een complexe infrastructuur. De combinatie van StarLeaf hardware met de StarLeaf Cloud Service geeft u de mogelijkheid om iedereen binnen uw organisatie een gratis StarLeaf account te geven. Hiermee kunnen zij direct via laptop en iPad video vergaderen en kunnen zij (onbeperkt) gasten zonder kosten laten deelnemen aan hun videoconference.

Eenvoudig in gebruik

StarLeaf onderscheidt zich door de gemakkelijk te bedienen interface. De interface is indentiek op ieder systeem; zowel de hardware als op laptop en iPad. Met StarLeaf kunt u een videovergadering opzetten tussen alle huidige videosystemen (endpoints) van bijvoorbeeld Polycom. LifeSize en Cisco en ook cloud diensten als SFB en lync.

StarLeaf GT Mini

De StarLeaf GT is het meest gebruikte StarLeaf videosysteem voor HD-videoconferencing met vele opties. Net als alle andere systemen van StarLeaf wordt de GT beheerd vanuit de ‘cloud’. Het systeem kan zeer snel worden aangesloten op elke gewenste locatie. De StarLeaf GT heeft een codec, StarLeaf Touch, een USB of PTZ-camera én een professionele microfoon. Daarnaast kunt u kiezen om één scherm of twee schermen aan te sluiten. Haarscherp beeld en uitstekende geluidskwaliteit zijn de kenmerken van dit systeem.

Dankzij de eenvoudige plug-and-play-aansluiting kan de GT in slechts enkele minuten geïnstalleerd worden. Hulp van technisch personeel is daarbij niet noodzakelijk. De gatekeeper-, firewall-traversal- en multipoint-functionaliteit biedt StarLeaf als complete service aan.

Iedereen binnen uw organisatie een (gratis) video oplossing

N

Eenvoudig in gebruik

N

Excellent HD beeld en geluidskwaliteit

N

Content sharing: deel elke applicatie op uw computer met videoconferencing

N

Geschikt voor PC, Tablet of iPad

N

Laat (onbeperkt) gasten zonder kosten deelnemen aan uw videoconference

N

Multipoint videoconferencing tot 24 deelnemers

N

Een online portal: hier maakt u eenvoudig nieuwe gebruikers binnen uw organisatie aan

N

Start een videoconference met alle huidige videosystemen van bijvoorbeeld Polycom, Lifesize, Cisco.