Services

Connect Services

Connect Services van Video For Conference biedt u alle voordelen van professioneel videovergaderen, zonder dat u er omkijken naar heeft. U heeft alleen een internetverbinding en stroom nodig. Video For Conference beheert de complete video infrastructuur en zorgt ervoor dat u probleemloos met meerdere locaties tegelijk (multipoint) kunt video vergaderen.

Wilt u bijvoorbeeld een videoconference houden met 5 locaties, maar beschikt u zelf niet over deze mogelijkheid, dan zorgen wij ervoor dat deze locaties met elkaar verbonden worden. Mocht één van de deelnemers geen videosysteem tot zijn beschikking hebben, dan is dat geen probleem. Deze deelnemer ontvangt van ons een eenmalige “videocliënt” waarmee via laptop of tablet aan de videoconference kan worden deel genomen.

Ook is het mogelijk dat wij de videoconference voor u opnemen en dat u de opname na afloop van de videoconference ontvangt. Zo kunnen personen die er niet bij aanwezig konden zijn toch nog de videoconference volgen. Wel zo makkelijk!